top of page

Hoe ik je kan helpen

Wanneer je kindje de fles weigert dat kan je dit als ouder echt radeloos maken. Het lijkt bij anderen immers zo normaal dat een baby die een fles krijgt aangeboden, deze ook probleemloos leeg drinkt. Bij jouw kindje gaat het echter anders. Ouders die hier tegenaan lopen hebben meestal al veel professionals gezien, en alle tips geprobeerd. Het helpt echter allemaal niets en je komt op een punt waarbij je ervan overtuigd bent dat je kindje helemaal nooit meer 'normaal' gaat eten. 

Ik kan je vertellen dat dit helemaal niet het geval hoeft te zijn! De enige oorzaak van het niet willen drinken is namelijk dat je kindje op een bepaalt moment onder druk is gezet om te drinken. Dit klinkt heel heftig, alsof je dat expres hebt gedaan. Maar die ervaring van druk kan heel erg subtiel zijn voor een baby. 

Wanneer je echter weet wat de oorzaak is dan is er dus ook een oplossing voor het probleem! En met die oplossing wil ik je gaan helpen. 

Wanneer je hulp wilt bij het overwinnen van de fles aversie van je kindje dan kunnen we dat op verschillende manieren doen. Over het algemeen beginnen we met een (gratis) eerste intake gesprek waarin we de mogelijkheden zullen bespreken.
 

Advies gesprek

Deze zal telefonisch of via Zoom plaatsvinden.

Tijdens het gesprek zal ik je (algemene) tips geven om toe te kunnen passen. Ook kan ik hierin direct je vragen beantwoorden. 

FotovanDana-LR-5670_edited.jpg

Coachings-Traject

Hierin zullen we specifiek naar jullie situatie kijken. Ieder kindje is nu eenmaal anders waardoor ook de tekenen van fles aversie er anders uit zullen zien. Wat het ene kindje als dwang ervaart is voor een ander kindje weer geen probleem. 

Dit traject bestaat uit het volgende:

 

1. Intake vragenlijst 

 

Zodra je een consult hebt geboekt, ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link naar een online vragenlijst.

 

2. Filmpjes

 

Naast het beoordelen van het intake formulier is het ook belangrijk om te kunnen zien hoe een voedingsmoment eruit ziet. Ik zal jullie dan ook vragen om enkele voedingsmomenten te filmen. Het voordeel van filmpjes is dat het kind in de eigen omgeving is en niet af wordt geleid door het feit dat er een vreemde bij is. Dit kan het beeld namelijk beïnvloeden. 

 

3. Geïndividualiseerd plan

 

Nadat ik alle info heb ontvangen zal ik enkele dagen nodig hebben om alles in kaart te brengen. Hierna zullen jullie een plan op maat ontvangen, afgestemd op jullie persoonlijke situatie. 

 

4. Ondersteuningsdagen 

Nadat jullie het plan ontvangen hebben zullen we een contact moment inplannen om het plan eventueel door te spreken en jullie vragen erover te kunnen beantwoorden. 

Na het starten van het plan ben ik gedurende 2 weken bereikbaar via What's app en mail om jullie vragen te beantwoorden en het plan eventueel bij te stellen. 

 

RECENSIES

"Danielle is een ontzettend kundige en fijne coach op het gebied van baby voedingsproblemen. Wij hebben van anderen vernomen hoe goed zij is in haar werk en hebben haar benaderd omdat onze baby niet wilde drinken en veel moest spugen. Zij heeft goed geluisterd en kwam met bruikbare tips. We mochten snel langs komen en hadden een goed gesprek. We hebben kort daarna een behandel plan ontvangen waarvan we binnen een paar dagen al resultaat zagen en dat heeft ons leven veranderd. Voor ons gevoel is zij de enige die ervaring heeft met baby’s met voedingsproblemen. Zij handelde sneller dan de artsen die wij eerder hebben gesproken bij verschillende ziekenhuizen. Wij voelden ons bij haar gehoord en geholpen."

"Super fijne begeleiding, professioneel plan om mee aan de slag te gaan. Onze dochter is hiermee van fles aversie afgekomen. Die ze had ontwikkeld oa. door ernstige reflux en vroeggeboorte. Maanden getobt hiervoor, veel in ziekenhuis gezeten uiteindelijk met sonde naar huis. Pedagoog, kinderarts, pre verbale logo niemand had de juiste info. Radeloos werden we ervan. Uiteindelijk via instagram bij Daniëlle terecht gekomen, eerst sceptisch we hadden immers al zoveel hulpverleners gezien. Maar na telefonisch contact het plan enthousiast tegemoet gezien. Ze heeft ook heel veel kennis omtrent prematuur geboren kindjes. Ik gun iedereen met kindjes die problemen hebben met drinken coaching van Daniëlle. Echt de moeite waard! Nogmaals dankjewel! Wij hebben er een super relaxed kindje voor terug!'

"Een tijdje geleden is mijn vrouw in contact met jou gekomen over het verhelpen van de flesaversie van onze jongste zoon.

Wij hebben destijds maanden lang niet geweten dat hij een flesaversie had en hier veel te lang mee doorgelopen. Het is ons opgevallen dat er zo verschrikkelijk weinig over bekend is, zowel onder de ouders als onder de medici. Wij hebben de afgelopen periode meerdere consulten gehad zowel in Nederland, België en zelfs een Engels consult. Ook heeft mijn vrouw het boek van Rowena meerdere keren gelezen. Maar onze voorkeur ging toch wel het meest uit naar het plan dat wij van jou hebben ontvangen. Hier hebben wij op redelijk eenvoudige manier veel informatie uitgehaald wat ons heeft geholpen."

"Een van mijn zoontjes heeft na 9 maanden sondevoeding een mega flesaversie opgebouwd. Na alles al geprobeerd te hebben kwamen wij deze methode tegen.
Dankzij happiest baby Spa was mijn zoontje binnen twee dagen over de flesaversie heen. Het geven van de fles of de oefenhapjes is nu een groot feest voor ons allemaal!"

bottom of page