top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDanielle Kempers

Hoe overleef ik de babytijd?

Zodra je weet dat je zwanger bent begint de voorbereiding op het ouderschap. Overal zijn lijstjes te vinden wat je wel en niet aan moet schaffen, wat je allemaal moet doen en laten tijdens je zwangerschap en talloze cursussen om je voor te bereiden op de bevalling. Na de bevalling komen veel ouders erachter dat hun baby echter niet met een gebruiksaanwijzing geboren wordt. Daar zit je dan met een huis vol prachtige baby spullen en een baby die je nog niet kan vertellen wat hij nu precies wil.

Hoe fijn zou het zijn als je in je zwangerschap al leert hoe je met een paar stappen je baby tot rust krijgt? Een cursus die je niet alleen voorbereidt op de bevalling, maar juist op die periode daarna.

Tijdens een Happiest-Baby workshop leer je hoe je je baby binnen enkele minuten ontspannen in slaap krijgt. Een methode die werkt en die nu zelfs in ziekenhuizen wordt toegepast bij de behandeling van huilbaby's. In de workshop zal onder andere aan bod komen waarom stilte juist niet werkt voor je baby en hoe je hem het beste in kunt bakeren.Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page