top of page

Ervaringen van andere klanten 

Deskundig advies, fijne babymassage cursus gehad!

Eind november heb ik samen met 2 vriendinnen een baby massage workshop gevolgd bij Danielle. Ze was heel flexibel over de inhoud hiervan, alles werd naar onze wensen ingevuld, en ook de gewenste locatie was geen probleem. We hebben een super leuke ochtend gehad en veel geleerd. Alle 3 de baby's hebben genoten. Dank je wel Danielle!!!

Hart

De babymassagecursus was erg leuk en leerzaam. Danielle nam echt de tijd en we konden ook onze vragen over slapen en voeding etc. kwijt. Ze heeft veel ervaring met baby's en had goede adviezen. We hebben er echt wat aan gehad!

Fijne cursus, geen gepush en alles op het tempo van je baby. Femke kan nu heerlijk tot rust komen en slapen na een massage 😊

Ze is heel aardig en geeft goede uitleg om je op weg te helpen, de tips die ik kreeg hebben ontzettend geholpen bij mij, het is wel voor elke baby anders maar het proberen waard en wie weet helpt het jou baby ook

Wij hebben een super fijne manier van voeden aangeleerd gekregen die ons als onzekere nieuwe ouders een stuk steviger in ons schoenen deed staan en waar ons meisje het zo goed op doet!

bottom of page